Πολιτική Επιστροφών  

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η πολιτική μας διαρκεί 30 ημέρες. Εάν 30 ημέρες έχουν περάσει από τότε που έγινε η αγορά σας δυστυχώς δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή ή ανταλλαγή.
Για να είναι επιλέξιμο για επιστροφή, το προϊόν σας θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να είναι στην αρχική του συσκευασία.

Πρόσθετα μη επιστρεφόμενα στοιχεία:

(α)Κάρτες δώρων
(β)Ορισμένα είδη για την υγεία και προσωπική φροντίδα όπως τα υγρά φακών επαφής.

Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, θα χρειαστούμε την απόδειξη αγοράς.

Παρακαλούμε μην αποστέλλετε το προϊόν σας πίσω στον κατασκευαστή/αντιπρόσωπο.

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου χορηγούνται μερικώς μόνο τα ποσά των επιστροφών:

(α)Οποιοδήποτε προϊόν που δεν είναι στην αρχική κατάστασή του, έχει καταστραφεί ή του λείπουν εξαρτήματα για λόγους που δεν οφείλονται σε λάθος μας.
(β)Κάθε αντικείμενο που επιστρέφεται σε περισσότερες από 30 ημέρες μετά την παράδοση του σε εσάς.

Επιστροφές:

Μόλις η επιστροφή σας έχει παραληφθεί και ελεγχθεί, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας. Θα σας ενημερώσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής σας.
Αν εγκριθεί, τότε η επιστροφή σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία, καθώς και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στην αρχική μέθοδο πληρωμής σας, μέσα σε ένα ορισμένο ποσό ημερών.

Αργοπορημένες ή ελλιπείς επιστροφές:

Αν δεν έχετε λάβει επιστροφή χρημάτων ακόμη, ελέγξτε πρώτα τον τραπεζικό λογαριασμό σας και πάλι.
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο πριν από την επιστροφή σας δημοσιευτεί επίσημα.
Στη συνέχεια επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την επιστροφή έχει αναρτηθεί.
Αν έχετε κάνει όλα αυτά και ακόμα δεν έχετε λάβει την επιστροφή σας ακόμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@metaxas-optica.gr ή καλέστε μας στο +30 210 52 34 560 ζητώντας να μιλήσετε με το λογιστήριο.

Πώληση ειδών:

Τα εκπτωτικά είδη και τα είδη σε προσφορές δυστυχώς δεν επιστρέφονται.

Ανταλλαγές:

Θα αντικαταστήσουμε προϊόντα μόνο αν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Αν θέλετε να ανταλλάξετε το προϊόν σας με ένα ίδιο στείλτε μας ένα email στο info@metaxas-optica.gr και στείλετε το προϊόν σας στη διεύθυνση: Πλατεία Ομονοίας 20, 10431, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα.

Δώρα:

Εάν το στοιχείο έχει χαρακτηριστεί ως δώρο όταν αγοράστηκε και εστάλει απευθείας σε εσάς, θα λάβετε ένα πιστωτικό δώρο με την αξία της επιστροφής σας. Μόλις το επιστρεφόμενο στοιχείο παραληφθεί, ένα πιστοποιητικό δώρου θα ταχυδρομηθεί σε σας.
Εάν το στοιχείο δεν είχε χαρακτηριστεί ως δώρο όταν αγοράστηκε, ή ο δωρητής παρέλαβε ο ίδιος το δώρο, θα κάνουμε επιστροφή χρημάτων στον δωρητή σας και θα τον ενημερώσουμε για την επιστροφή σας.

Αποστολή:

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να ταχυδρομήσετε το προϊόν σας στη διεύθυνση: Πλατεία Ομονοίας 20, 10431, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα.
Είστε υπεύθυνος για την πληρωμή των εξόδων αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή κατεστραμμένο τότε αναλαμβάνουμε εμείς τα έξοδα αποστολής.
Ανάλογα με το πού ζείτε, ο χρόνος μπορεί να χρειαστούν για την ανταλλαγή του προϊόντος σας για να φτάσετε, μπορεί να ποικίλει.